Over ons

Vincent Vale en Nicole Dennenrhode Reebok

Mijn naam is Vincent Vale. Sinds eind mei 2023 ben ik eigenaar van chalet De Reebok.

Het was een heftige periode: kopen van het chalet maar ook mijn niertransplantatie, waarbij mijn partner mijn donor was. Wat ben ik trots op haar!

Maar gelukkig gaat alles goed en ik heb rustig kunnen nadenken hoe ik mijn chalet wil gaan gebruiken. De vorige eigenaren Jannetta en René gingen stoppen met hun chalets en dit bood kansen voor mij. Wat hebben ze het goed opgebouwd en wat mogen ze hier trots op zijn. Daarnaast ben ik zeer blij om dit voort te zetten, heel erg bedankt hiervoor!

Mijn idee is om samen sterk te staan en ik wil andere chalets de mogelijkheid geven om hierop mee te liften, oftewel huidige chalet eigenaren sluit je aan bij deze site!

 

Onder het motto: Samen sterk!

Ik woon met mijn partner Nicole en onze hond Boulab Matz aan de andere kant van de Veluwe. Vandaar dat wij het hier prachtig vinden, de bossen, zandverstuiving, de rust en vooral alle wilde dieren die je onderweg tegen kan komen. Wij werken beiden in de middenstand en hebben veel hobby’s waaronder voetbal, tennis, golf en natuurlijk veel wandelen door de bossen met onze hond.

Wij hopen dat u net zoveel zult genieten van de omgeving als wij doen en zien u graag in ons gezellige vakantiehuisje verblijven. 
Mocht u interesse hebben of willen boeken neem contact op!

Translate »