Fietsvakantie Veluwe

Fietsen over de Veluwe

Gelderland is de fietsprovincie van Nederland en biedt een schat aan mogelijkheden voor fietsers om te verkennen. Met zijn glooiende heuvels en pittoreske dorpjes is Gelderland zowel geschikt voor beginnende fietsers, als voor ervaren fietsers of mountainbikers die op zoek zijn naar meer uitdagende routes. Gelderland ademt cultuur en traditie, met zijn bruisende steden en diverse culinaire kunsten die een onvergetelijke fietservaring opleveren. Maak uw fietsvakantie helemaal af met een verblijf in Luxe Chalet Veluwe.

Wij zullen u hieronder diverse routes en info geven maar er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden. Maar deze mogen zeker niet ontbreken de oude vissersplaatsjes Harderwijk en Elburg.

Harderwijk
Zandvlakte
Op de Fiets Harderwijk
Veluwerandveer

Fietsroutes in de Omgeving van Elburg

Landgoederenroute

Deze afwisselende fietsroute gaat langs diverse landgoederen en tuinen in de omgeving van Elburg. Duur van de tocht is ongeveer 43 km (in te korten tot 25 km). Route te verkrijgen bij VVV Elburg.

VVV Elburg

Leeuwerik fietsroutes Regio Veluwe

30 fietskaarten inclusief handige bevestiging voor op het stuur. De fietstochten variëren van 20-40 kilometer via bewegwijzerde knooppunten. Ook leuk om cadeau te geven. Verkrijgbaar bij VVV Elburg

VVV Elburg

 

Zwaluwenburg

Fietspont Veluwerandveer

Een fietstocht om het hele Veluwemeer is soms wat te veel van het goede. Begrijpelijk, want veertig kilometer is een behoorlijke afstand. Daarom vaart vanaf mei tot eind september tussen Nunspeet en Biddinghuizen het Veluwerandveer. Een unieke verbinding over het water die het mogelijk maakt in één dag te genieten van zowel de Veluwe als de polder. Van oud naar nieuw land! Het pontje brengt je in circa 15 minuten van Gelderland naar Flevoland en vice versa. Per oversteek kunnen maximaal 12 fietsen mee.

Aan de kant van Nunspeet meert het af bij Polsmaten en aan de overkant legt het aan bij strandpaviljoen De Bremerbaai, Bremerbaaiweg 1, 8256 NA Biddinghuizen. 

Oversteekplaats Nunspeet:
Camping Polsmaten
Hoge Bijsselse Pad 6
8071 SN Nunspeet

 

fietspont

Kies één van de Fietstochten rond Harderwijk

Een fietstocht maken rond Harderwijk is echt één van de beste manieren om meer van dit gebied te zien, maar het is soms lastig om te weten waar je precies heen moet gaan. Om dat probleem op te lossen, presenteren we je hier de 20 populairste fietstochten rond Harderwijk – je hoeft alleen nog maar te kiezen.

fietstochten Harderwijk

 

Harderwijk fietsroute

Bij vakantiehuis Veluws genieten mag u fiets mee!

Je kunt overal in Nederland genieten van een fietsvakantie. Maar als je het ons vraagt, is een fietsvakantie op de Veluwe de allermooiste locatie. Je bepaalt natuurlijk zelf of je een hele week wilt fietsen of liever geniet van een fietsweekend.

Wil je tijdens jouw fietsvakantie in Nederland zeker zijn van een comfortabele accommodatie zodat je na alle inspanning kunt ontspannen? Dan zit je goed op ons Luxe Chalet Veluwe!

Bovendien laten wij je graag het echte Veluwegevoel ervaren, bij ons ben je dicht bij deze schitterende natuur!

Fietsvakantie Veluwe

Fietsen op de Veluwe

Fietsvakantie Veluwemeer

Luxe fietsvakantie Veluwe

Fietsvakantie Elburg 4-6 personen

Fietsvakantie Harderwijk 4-6 personen

Fietsweekendje Veluwe

Fietsweekendje Harderwijk

Fietsweekje Veluwe

fietsvakantie op de Veluwe

fietsvakantie Harderwijk op de Veluwe

Vakantiehuis Het Everzwijn
Chalet De Eekhoorn

Nu een boschalet reserveren

reserveer
Translate »